Last news in Fakti

20 Ноември, 2014 18:29 788 0

Ботев не дава Огнянов и Стаховяк на Левски

  • огнянов-
  • стаховяк-
  • левски-
  • ботев пловдив

Мариян Огнянов и Адам Стаховяк ще продължат да играят за пловдивчани

Ботев не дава Огнянов и Стаховяк на Левски - 1
Снимка: БТА
Шефовете на Ботев Пловдив охладиха мераците на Левски за Мариян Огнянов и Адам Стаховяк. "Сините" имаха желание да прилапат двамата играчи по време на зимната пауза на първенството, но това едва ли ще стане. Огнянов и Стаховяк имат действащи договори с Ботев Пловдив и Левски трябва да плати трансферна цена за правата им, ако ги иска в състава си. Пари на "Герена" обаче няма и намерението на Георги Иванов-Гонзо бе да вземе Огнянов и Стаховяк като свободни агенти, но удари на камък.

"Те имат действащи договори с нас и няма да ги пуснем никъде без пари. До края на годината ще водим и преговори за нови контракти с Огнянов и Стаховяк", заявиха от управата на Ботев и така охладиха мераците на Гонзо.

Както е известно, през лятото "сините" успяха да привлечат от Ботев трима играчи - Георги Сърмов, Луис Педро и Веско Минев, след като финансовата криза удари пловдивчани. Тримата обаче до този момент не се представят на ниво и определено разочароват феновете на "сините".

Тази неделя Ботев приема Левски в среща от "А" група. В момента двата отбора делят четвъртата позиция с 24 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА