Last news in Fakti

9 Декември, 2014 10:25 921 0

Реал е 17 пъти по-скъп от Лудогорец

  • реал мадрид-
  • лудогорец-
  • скъп-
  • стойност-
  • 17 пъти

Най-скъп в тима на Лудогорец е Жуниор Кайсара

Реал е 17 пъти по-скъп от Лудогорец - 1
Снимка: БТА/ AP

Реал (Мадрид) е близо 17 пъти по-скъп от Лудогорец. Тази вечер двата тима ще се изправят един срещу друг в последна среща от група „B“ на Шампионската лига.

Според специализирания сайт за трансфери Transfermarkt.de стойността на футболистите на мадридския тим е 688.80 милиона евро, докато Лудогорец е оценен на 41.50 милиона.

Логично най-скъп в състава на „белия балет“ е Кристиано Роналдо. Португалската звезда струва 120 милиона евро, като след него се нареждат Гарет Бейл (80 млн.), Хамес Родригес (60 млн.) и Лука Модрич (55 млн.).

Според сайта най-скъп в тима на Лудогорец е Жуниор Кайсара, който е оценен на 5 милиона евро. След него се нареждат Мисиджан, Владо Стоянов и Марселиньо с по 3 милиона евро.

Двубоят между Реал (Мадрид) и Лудогорец на „Сантяго Бернабеу“ е с начален час 21:45 българско време. В другата среща от групата Ливърпул приема Базел на своя стадион.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА