Last news in Fakti

9 Декември, 2014 14:42 870 0

Георги Иванов: Не мога да се сърдя на футболистите, ако избягат от Левски

  • георги иванов-
  • футболисти-
  • левски

Според него е много важно Тодор Батков да се разплати със служителите в клуба

Георги Иванов: Не мога да се сърдя на футболистите, ако избягат от Левски - 1
Снимка: БТА

Спортният директор и треньор на Левски Георги Иванов призна, че безпаричието в клуба продължава и че е много възможно да му се наложи да гради изцяло нов отбор след края на месеца.

Според Гонзо е много важно Тодор Батков да изплати поне част от дължимите плащания на футболистите и служителите в клуба. В противен случай много от играчите могат да разтрогнат договорите си с Левски. На 15-ти декември пък трябва да стане ясно дали Димитър Димитров – Херо ще поеме отбора като старши треньор, след като през последните седмици се появиха информации за спорове между него и Иванов.

„Не знам дали нещо ще се случи на датата 15-ти декември. Тогава ще имаме среща с Херо, където той ще трябва да каже своето финално решение.

Не сме в добро финансово състояние. Собственикът трябва да направи всичко възможно да се разплати със служителите и футболистите, за да можем да запазим отбора и да не ни се налага да търсим нови 20 футболисти. Напълно нормално е всеки играч, на който не му се плаща, да приеме друга оферта. Това  все пак са професионалисти, които играят за пари и аз няма как да им се сърдя. Разчитам на тяхното достойнство и на това, че са запалени по идеята „Левски“.  Аз обаче не мога да гарантирам за никого, след като той излезе в почивка.  Тогава вече всичко зависи от тяхното самосъзнание.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА