10 Декември, 2014 18:05 967 0

Роналдо: "Златната топка" е за Кристиано

  • роналдо-
  • кристиано роналдо-
  • златната топка

Според легендата на бразилския футбол португалецът е направил впечатляваща година

Роналдо: "Златната топка" е за Кристиано - 1
Снимка: wikipedia

Легендата на бразилския футбол и Реал Мадрид Роналдо заяви, че за него португалската звезда Кристиано Роналдо е абсолютен фаворит за спечелването на „Златната топка“ през 2014 г., съобщи goal.com.

Големите конкуренти на португалеца за най-престижната индивидуална награда във футбола са Лионел Меси и Мануел Нойер. Според Феноменът обаче звездата на Реал Мадрид е направил по-силен сезон, от който и да е друг футболист.

„Много е приятно да видиш как играе този отбор на Реал Мадрид. Тимът има голям потенциал в халфовата линия и разполага с Кристиано, който всеки път играе изключително вдъхновено. Нямам съмнения, че през тази година той ще спечели „Златната топка“. Предимството му пред всички останали е очевидно.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА