Last news in Fakti

17 Декември, 2014 12:26 650 0

БФС глоби „Левски“ и ЦСКА с по 2000 лева

  • бфс-
  • дисциплинарна комисия-
  • наказание-
  • левски-
  • цска

Левски трябва и да възстанови щетите на стадиона на Славия

БФС глоби „Левски“ и ЦСКА с по 2000 лева - 1
Снимка: БТА

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз глоби Левски и ЦСКА с по 2000 лева. Причина е нерегламентирано използване на пиротехнически изделия.

Освен това „сините“ ще трябва да възстановят щетите на стадион „Славия“ съобразно чл.38, ал.1 от ДП. В последния си мач за календарната 2014 година Славия победи Левски с 3:1 и нанесе седма загуба на Георги Иванов и компания от началото на сезона.

Това вбеси привържениците на „сините“, които изпочупиха стадиона на домакините.  Множество строшени седалки лъснаха, след като ултрасите на гостите напуснаха стадиона.

На 14 декември се изигра последната среща от българското първенство за тази година. Лудогорец победи Ботев (Пловдив) у дома с 1:0 и се запази разликата от три точки с лидера ЦСКА, който ден по-рано надви Черно море на „Българска армия“. Първенството се подновява в края на месец февруари догодина. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА