Last news in Fakti

22 Декември, 2014 13:09 1 028 1

Гугутката: Няма да събличаме новия треньор

  • владимир владимитов гугутката-
  • треньор-
  • левски

Той призна, че привържениците на отбора са искали Димитър Димитров на треньорския пост на клуба

Гугутката: Няма да събличаме новия треньор - 1
Снимка: БТА

Шефът на Националния клуб на привържениците на Левски Владимир Владимиров – Гугутката заяви, че новият треньор на отбора няма да има проблеми с феновете.

Пред „Меридиан мач“ той призна, че феновете на отбора са се надявали най-вече треньорският пост да бъде поет от Димитър Димитров – Херо, но че в същото време нямат нищо против и Стойчо Стоев, който по-късно днес ще бъде представен като новия треньор на отбора.

„Когато обичаш Левски, идваш и помагаш на клуба в труден момент. Така ги разбирам аз нещата.  Не е нормално да се пишеш левскар, а в същото време да отказваш десетки пъти на клуба.  Нямам идея как са протекли преговорите между Гонзо и Херо, но дори и така трябваше да дойде и да се бори. Така, както го прави Георги Иванов. За това му свалям шапка. Въпреки трудностите, той не се спира пред нищо. Същият е и Даниел Боримиров.  И двамата хвърляха обвинения един срещу друг в медиите, но накрая се обединиха в името на Левски. „

Гугутката отхвърли варианта феновете на отбора да се опитат да съблекат следващият треньор на клуба, както направиха миналата година при представянето на Ивайло Петев.

„Аз лично съм настроен добре към Стойчо Стоев. Вярвам, че така е и с повечето фенове на отбора.  Ние искахме Станимир Стоилов или Димитър Димитров, но след като те продължават да отказват на Левски, аз не се сещам за други варианти.  Когато бе съблечен Ивайло Петев, обстоятелствата, цялата ситуация в клуба бе различна. Сега не очаквам нищо подобно да се случи. Изпращаме много тежка година, но въпреки трудностите смятам, че показахме, че когато сме заедно, можем да излезем от всяка криза „


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Турбото

    2 0 Отговор
    Съблечен или облечен все тая, фк-Левски продалжава да потъва .