Last news in Fakti

23 Декември, 2014 10:55 1 201 0

Кралев: ЦСКА ще има договор за базите през февруари

  • красен кралев-
  • бази-
  • цска-
  • българска армия-
  • панчарево-
  • концесия

Кралев каза, че няма проблем договорът за концесия да бъде за срок от 35 или дори 50 години

Кралев: ЦСКА ще има договор за базите през февруари - 1
Снимка: БТА

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев обяви, че екипът му работи усилено  за решаване проблема с базите на ЦСКА.

Кралев обясни, че има диалог с ръководството на „армейците“, но го притесняват информациите от дадени медии, че от клуба няма да инвестират в стадиона.

Той обяви в предаването „Зона спорт“ по Ринг ТВ, че договорът за концесия ще бъде готов най-късно през февруари, но от ЦСКА трябва да се ангажират да инвестират в стадион „Българска армия“ и базата на Панчарево.

Министър Кралев каза, че няма проблем договорът за концесия да бъде за срок от 35 или дори 50 години.

„Армейците“ изразиха увереност още в началото на месец ноември, когато Кралев встъпи в длъжност, че проблемът с базите ще бъде решен. „Вярваме, че чрез Вас и компетентността Ви ще отпаднат голяма част от проблемите на спорта ни, в това число и основният - по отношение на базите на родните клубове. Ние сме готови да Ви съдействаме във всяко естество от работата Ви“, написаха тогава от ръководството на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА