Last news in Fakti

27 Декември, 2014 16:00 826 0

Ивайло Петев: Надявам се да има повече играчи от Левски и ЦСКА в националния

  • ивайло петев-
  • национален отбор-
  • цска-
  • левски-
  • любослав пенев

Новият ни селекционер заяви, че не се е срещал с Димитър Бербатов

Ивайло Петев: Надявам се да има повече играчи от Левски и ЦСКА в националния - 1
Снимка: БТА

„Левски и ЦСКА са били клубовете, които са давали най-много национали на България през годините. Аз се надявам в най-близко бъдеще отново да има по-голяма бройка от тези два клуба в националния отбор”, заяви новият селекционер на българския национален отбор по футбол Ивайло Петев.

Той замени на поста Любослав Пенев, който бе уволнен след серия незадоволителни резултати. Бившият наставник на Лудогорец сподели, че иска да се види с Пенев, когото много уважава.

„Ще се видим с Любо Пенев на 100%. Аз безкрайно уважавам този човек, така че ние ще се срещнем”, заяви Петев. Неговият първи официален мач начело на „лъвовете” ще е през месец март догодина срещу Италия в европейска квалификация.

Не е ясно дали преди това България ще изиграе приятелски мач, за да се подготви по-добре за „аздурите”. „Яснота за нашата програма ще има до 15 януари. Аз ще настоявам за приятелски мач. Ще искам да е и срещу класен съперник”, заяви Ивайло Петев.

Той сподели още, че не е срещал с Димитър Бербатов, за да обсъдят неговото евентуално връщане в тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА