31 Декември, 2014 12:33 777 0

Терзиев все по-близо до Лацио

  • георги терзиев-
  • лацио-
  • лудогорец

Очаква се в началото на следващия месец негови представители да пътуват до Рим

Терзиев все по-близо до Лацио - 1
Снимка: БТА/AP

Преговорите за евентуален трансфер на защитника на Лудогорец Георги Терзиев в Лацио са във все по-напреднал стадий.

Според италианското издание lalaziosiamonoi.it на 5-ти януари се очаква представители на футболиста да пристигнат в Рим, където да преговарят за условията на своя клиент. Според медията тези преговори няма да са леки, тъй като от Лацио са готови да платят 1.5 млн. евро за Терзиев, докато от Лудогорец настояват за цената от 5 млн.

Италианците бързат да привлекат нов бранител в редиците си, тъй като трансфера на холандския защитник на АЗ Алкмаар Уесли Хьоедт се очертава все по-труден за осъществяване.  Важно е дали от Лудогорец ще могат да намерят нов бранител на мястото на Терзиев, в чието лице ръководството на клуба вижда основна фигура в битката с ЦСКА за титлата на България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА