Last news in Fakti

5 Януари, 2015 12:13 620 0

Григор Димитров остава 11-ти в света

  • григор димитров-
  • място-
  • тенис

Водач в ранглистата е Новак Джокович

Григор Димитров остава 11-ти в света - 1
Снимка: БТА/AP

Най-добрият български тенисист Григор Димитров запази 11-то си място в световната ранглиста на ATP.

Димитров стартира новия сезон с актив от 3645 точки. Той е близо до 10-тия Давид Ферер, който има 4045 точки.  Първото място остава за сърбина Новак Джокович, който стартира сезона с 11 360 точки, следван от Роджър Федерер с 9626 точки. Третата позиция е за Рафаел Надал с 6585 точки. В средата на седмицата Димитров ще стартира участието си на турнира в Бризбейн с мач срещу французина Жереми Шарди.

При жените Цветана Пиронкова се намира на 37-то място с 1276 точки. Първото място продължава да е за Серина Уилямс с 8016 точки, следвана от Мария Шарапова с 6865 точки.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА