Last news in Fakti

1 Февруари, 2015 12:10 589 0

Тандемът на Хингис с титлата при смесените двойки

  • мартина хингис-
  • паес-
  • смесените двойки

Тандемът детронира миналогодишните шампиони в два сета

Тандемът на Хингис с титлата при смесените двойки - 1
Снимка: БТА/AP

Ветеранката Мартина Хингис и и Леандер Паес победиха миналогодишните шампиони Кристина Младенович и Даниел Нестор с 6:4, 6:3 и триунфираха с титлата при смесените двойки на Australian Open.

Хингис, която има три титли на сингъл, четири на женски двойки и две на смесени в Мелбърн, се завърна на корта през 2013 година, но заигра с Паес за първи път едва на Откритото първенство на Австралия. Това не е случайно, защото индиецът е специалист на смесени двойки и има три титли в Австралия.

"Дори в най-смелите си мечти не съм си мислила, че ще бъда тук днес, 20 години по-късно. Обичам този корт толкова много. Благодаря на Лаендер, че ме помоли да играем заедно", заяви по време на награждаването Хингис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА