Last news in Fakti

6 Февруари, 2015 13:00 967 0

Дафовска отговори на нападките на Анев

  • дафовска-
  • красимир анев-
  • обвиненията

Младият талант бе бесен след скандалното неучастие на щафетата ни на ЕП в Отепа

Дафовска отговори на нападките на Анев - 1
Снимка: БТА

Председателят на федерацията по биатлон Екатерина Дафовска категорично опроверга обвиненията от страна на талантливия ни състезател Красимир Анев.

Той нападна треньора на националния тим Николай Захиров и своите съотборници след скандалното неучастие на щафетата на европейското първенство в Отепа (Ест).

Анев обяви публично, че другите биатлонисти са били здрави, но нарочно не са стартирали.

"Този старт беше записан в неговата програма - разказа Дафовска. - По договор, ако има някаква промяна, трябва да ни уведоми писмено. Неговият треньор Георги Фъртунов каза, че са съобщили устно на Захиров. Едно от момчетата лично го докарах с кашлица в България. Иван Златев наистина е играл билярд, но Краси не е лекар, за да казва кой е болен и кой не. Той има конфликт със Захиров, който не е от вчера. Не знам защо ме прикача и мен. По тази причина няколко момчета се отказаха през миналата година. Не издържаха на напрежението."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА