Last news in Fakti

6 Ноември, 2023 12:00 2 501 4

Събудиха прострелялия се в корема Красимир Анев от комата

  • красимир анев-
  • биатлонист-
  • спорт-
  • прострелян-
  • болница-
  • кома-
  • биатлон

36-годишният самоковец се възстановява в реанимацията на ВМА

Събудиха прострелялия се в корема Красимир Анев от комата - 1

Състоянието на бившия биатлонист Красимир Анев, който се самопростреля, се подобрява. Това разкри личният треньор на европейския шампион Георги Фъртунов. 36-годишният самоковец се възстановява в реанимацията на ВМА. Той се простреля с личното си оръжие в корема миналата сряда край язовир „Дренов дол”, като куршумът засегна долната част на белия му дроб. След постъпването му в болницата Анев беше опериран и поставен в медикаментозна кома.

"Той е по-добре и вече е буден. Не може да говори, защото е интубиран, но реагира с жестове. Няма да коментирам личните неща, които му се случиха, но само мога да ви кажа, че много му се насъбра", така Георги Фъртунов коментира пред “Телеграф” състоянието на Анев.

„И в личен план, и в професионален в армията, а и от спорта. Знаете за скандалите с федерацията, заради които прекрати и кариерата си през 2020 година, за проблемите със сърцето, за контузията на бедрен мускул, която получи през 2015-а... Сега обаче е по-добре и вярвам, че ще се възстанови. Благодаря за съпричастността, която и вие демонстрирате", допълни треньорът на Красимир Анев.

По информация на колегите, инцидентът с известния спортист е свързан с любовна драма. Анев е имал връзка със своя колежка в армията, където от 2021 г. работи като инструктор по физическата подготовка, но в средата на лятото тя е била преместена от Самоков в Кюстендил. Според източници от разследването, преди да се простреля, биатлонистът е видял момичето с друг.

Военно-окръжна прокуратура-София работи по няколко версии във връзка със случая на участника на три олимпиади. „Разследването е в начален етап. Работи се по множество версии. Извършват се действия по разследването, предстои назначаването на съдебни експертизи“, обясни говорителят на Военно-окръжна прокуратура-София капитан Евгения Деянова. По случая е образувано досъдебно производство и е в компетенциите на Военно-окръжна прокуратура-София.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поредният мъж

    4 2 Отговор
    Дето се самоубива заради някаква. Жени не чувам да го правят
  • 2 психика на самоубиец ,

    2 0 Отговор
    1 или 2 пъти и ареее . винаги го правят . в бг 1 място на самоубиици в ЕС . под влака , от балкона , челно с колата , ляга на платното през ноща, удавяне , във ваната се самоуби людмила живкова . Щерката на Желю също . Денко не си е посегал
  • 3 Хасан

    5 0 Отговор
    Ай, будала ще се трепе заради жена.

    Аз веднъж заварих жената с комшията Иван. Страшно се възбудих, двайсе минути ги гледах скришом след туй и аз се включих. Четри часа с аркадаша като чеверме я въртяхме.

    Когато живота ти поднесе лимони, направи си лимонада.
  • 4 ААА

    1 0 Отговор
    На 35 години , не е ли малко късно за любовни драми. Обикновено тези неща приключват с казармата . Забравих, то сега нямало казарма.