Last news in Fakti

13 Февруари, 2015 20:12 981 0

Маркиньос: Лудогорец не е единственият ни конкурент за титлата

  • цска-
  • лудогорец-
  • маркиньос-
  • конкурент

ЦСКА води с 3 точки пред втория Лудогорец във временното класиране

Маркиньос: Лудогорец не е единственият ни конкурент за титлата - 1
Снимка: БТА

Лудогорец е основният, но не и единствен конкурент на ЦСКА за титлата. Това заяви халфът на „армейците“ Маркиньос пред News7.

Разликата между двата отбора на върха в класирането е 3 точки в полза на „червените“, а третият и четвъртият в таблицата – Локомотив (София) и Литекс, изостават с 12 т. от лидерската позиция.

„След първия полусезон предстои най-трудното за нас. Все пак имаме малко предимство пред Лудогорец, но те няма да ни бъдат единственият конкурент за титлата. Обаче ще са най-големият", заяви бразилецът с български паспорт. 

В неделя, 15 февруари, ЦСКА ще изиграе последната си контрола след продължилия 40 дни лагер в Анталия. Съперник на столичани ще бъде норвежкия Стрьомсгодсет. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА