Last news in Fakti

18 Февруари, 2015 13:57 656 0

Индзаги остава в Милан до края на сезона

  • индзаги-
  • милан-
  • треньор-
  • галиани
Индзаги остава в Милан до края на сезона - 1
Снимка: БТА/АР
Наставникът на Милан Филипо Индзаги ще продължи да води "росонерите" поне до края на сезона. До това решение са стигнали босът на клуба Силвио Берлускони и вицепрезидентът Адриано Галиани на днешната си среща в Аркоре, информира "Гадзета дело Спорт".

Шефовете на миланския гранд са обсъдили вариант с назначението за треньор на Мауро Тасоти, но в крайна сметка са решили да оставят СуперПипо да работи на спокойствие до края на кампанията. През юни ще бъде направен анализ на свършеното от страна на младия специалист, след което Берлускони и Галиани ще решат как да процедират.

Междувременно легендарният италиански нападател Джанлука Виали коментира, че отборът на Индзаги няма никакъв игрови облик. Някогашният мениджър на Челси от дълги години е сред водещите анализатори на Ботуша, като днес той не се изказа ласкаво за Милан. "Под ръководството на Индзаги "росонерите" нямат стил и играят хаотично. Тимът достига трудно дори до равенствата", заяви бившата голяма звезда на Сампдория и Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА