23 Февруари, 2015 18:36 923 0

Наско Сираков: Треньорската институция в България не съществува

  • наско сираков-
  • треньори-
  • асоциация-
  • левски

Българските треньори трябва да са обединени, заяви Сираков

Наско Сираков: Треньорската институция в България не съществува - 1
Снимка: БТА

„Треньорската институция в България не съществува - тя е смачкана, унищожена. Трябва да възкръсне като феникс, защото треньорите са мотора, който може да помогне на българския футбол да се движи нагоре”, заяви Наско Сираков.

Бившият спортен директор на Левски присъства на учредяването на Асоциацията на български треньори и даде изявление пред медиите след края на събитието.

„Най-важното е всички български треньори да бъдат обединени. Българският футбол има нужда от една такава асоциация, която да се грижи за интересите на треньорите“, сподели още Сираков.

Попитан как ще коментира представянето на Левски срещу Хасково за Купата на България (3:0), Сираков отговори: „Не можах да гледам мача, но резултатът ми хареса. Пожелавам на Левски да вземе Купата, това е най-важното“.

„Голям акционер в „Левски”? Не, благодаря. Аз съм малък акционер", отсече бившият директор на „сините”. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА