Last news in Fakti

2 Март, 2015 12:00 543 0

Силен Порто прегази Спортинг в дербито

  • порто-
  • спортинг-
  • дерби

Юноша на Барса заби хеттрик и отказа

Силен Порто прегази Спортинг в дербито - 1
Снимка: БТА/АР

Отборът на Порто записа категоричен успех с класическото 3:0 над Спортинг в дербито на 23-ия кръг от португалската Примиер лига.

Хеттрик на Кристиян Тейо предреши изхода от двубоя. Юношата на Барселона даде преднина на "драконите" в 31-ата минута след като Джаксън Мартинес по невероятен начин с пета го изведе зад защитата на съперника, а испанецът хладнокръвно реализира за 1:0.

В 58-ата минута двамата повториха упражнението като отново Мартинес пусна извеждащ пас за Тейо, а той заби втори гол за своя тим.

В 83-ата минута отново Тейо довърши съперника с трети гол за класическото 3:0.

След победата Порто събра актив от 55 точки и се приближи на 4 от лидера в класирането Бенфика. Спортинг пък вече сериозно изостава в битката за титлата и се намира на 3-ото място в таблицата с 47 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА