Last news in Fakti

10 Март, 2015 14:31 735 0

Манчини готов на всичко, за да привлече Яя Туре в Интер

  • интер-
  • роберто манчини-
  • яя туре-
  • манчестър сити-
  • мауро икарди

Специалистът се възхищава на характера и невероятната техника на играча

Манчини готов на всичко, за да привлече Яя Туре в Интер - 1
Снимка: БТА/ АР

Треньорът на Интер Роберто Манчини сподели, че с лекота би се разделил с някои от „големите“ имена на „нерадзурите“, стига това да е достатъчно да привлече полузащитника Яя Туре. Италианецът твърди, че самият футболист на Манчестър Сити също иска да заиграе в калчото, допълвайки в интервю, че при евентуален трансфер на Туре, то със сигурност Интер би бил първата му опция.

Двамата се познават отлично, след като именно Манчини бе човекът, който привлече котдивоареца в отбора на „гражданите“ през 2010-та година. Още през първия си сезон на съвместна работа те успяха да спечелят Купата на Англия, а през 2012-та триумфираха и като шампиони на Острова.

Добрата форма на Туре допълнително завишава цената му, като по всяка вероятност Манчини ще трябва жертва някой от сегашния си състав, за да подпише с него. Това прави бъдещето на нападателя Мауро Икарди, например, съвсем несигурно, особено след неубедителните му изяви напоследък. Икарди отдавна е спряган за трансфер в Премиършип.

От друга страна обаче мениджърът на Сити Мануел Пелегрини напълно контрира изказванията на колегата си от Интер, като категорично заяви, че не желае да се разделя с 31-годишния Туре.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА