12 Март, 2015 17:30 677 0

Перес не губи вяра в Анчелоти

  • флорентино перес-
  • анчелоти-
  • реал (м)

Реал (М) продължава с колебливите изяви

Перес не губи вяра в Анчелоти - 1
Снимка: АП/БТА

Шефът в Реал Мадрид Флорентино Перес отрече всички медийни спекулации, че възнамерява да се раздели с Карло Анчелоти.

"Слуховете и писанията относно нашия треньор и нашите  играчи са доста остри. Тук съм, за да демонстрирам тоталното си доверие и  подкрепа към Карло Анчелоти, за да го убедя, че всичките слухове  относно неговото бъдеще са фалшиви. Той е перфектният треньор за този  отбор и ще остане на пейката, каквото и да се случи през следващите  седмици", заяви Перес на специална пресконференция в Мадрид, която  даде относно бъдещето на Анчелоти.

"Прочетох доста неверни неща, които се опитват да създадат голямо  напрежение върху нашия треньор и отбора. Величието на този клуб е  да бъдем винаги много амбициозни, взискателни и критични, но няма как да  позволим да се влияем от фалшиви информации в труден момент като този.  Имаме най-добрите футболисти и най-добрия треньор. Феновете ни могат да  бъдат спокойни и горди от това, което направиха през последната година и  това, което ще направят занапред", категоричен бе Перес.

Както е  известно, след поражението от Атлетик Билбао в последния кръг Реал загуби първото си място в Примера и вече изостава  на две точки от лиде Барселона, а съвсем скоро на 22 март предстои голямото "Ел Класико" на "Камп Ноу". В същото верме само преди дни Шалке едва не детронира шампионите от Лигата на богатите. Макар и закрилян, Анчелоти със сигурност усеща напрежението около себе си, както от страна на играчите, тка и от феновете на клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА