Last news in Fakti

5 Април, 2015 11:05 700 0

Алегри: Монако са по-слаби от Борусия, но трябва да внимаваме

  • масимилиано алегри-
  • монако-
  • ювентус-
  • шампионска лига

Алегри предупреди играчите си, че трябва да внимават срещу френския тим

Алегри: Монако са по-слаби от Борусия, но трябва да внимаваме - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че тимът на Монако е по-слаб от Борусия (Дортмунд).

На 14 април „бианконерите” приемат отбора на Димитър Бербатов в среща от четвъртфиналите на Шампионската лига. На осминафиналите „старата госпожа” отстрани Борусия с общ резултат 5:1 от двете срещи.

„Наблюдавах последния мач на Монако. Те може да нямат толкова качество в състава колкото Борусия, но е трудно да се играе срещу тях”, заяви Алегри след победата на Юве над Емполи с 2:0.

„Фактът, че те са аутсайдери в сблъсъка срещу нас, също ще им даде допълнително предимство”, заяви още 47-годишният наставник, цитиран от Sky Sport Italia.

Ювентус е убедителен лидер в италианското първенство с аванс от 14 точки пред втория Рома. Торинци могат да съсредоточат всичките си усилия в добро представяне на международната сцена. За последно Юве игра финал в „лигата на богатите” през 2003 година, когато загуби от Милан след изпълнение на дузпи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА