Last news in Fakti

9 Април, 2015 09:32 538 0

Петър Хубчев сменя тактиката за мача в Ловеч

  • берое-
  • литекс-
  • тактика-
  • петър хубчев

Срещу Литекс тимът на Берое ще излезе предимно с мисълта да не допусне гол

Петър Хубчев сменя тактиката за мача в Ловеч - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Берое Петър Хубчев обмисля да промени тактиката на отбора си за гостуването на Литекс в Ловеч, съобщи вестник „7 дни спорт“.

Отборът от Стара Загора бе в по-офанзивна формация срещу Локомотив (София) в миналия кръг и това му коства болезнена загуба с 1:4. В плановете на Хубчев за влизане в евротурнирите не влизат две поредни загуби.

Срещу Литекс тимът на Берое ще излезе предимно с мисълта да не допусне гол и ще разчита на контраатаки. Това е и тактиката, която донесе доста точки на Берое през есента и позволи на отбора рано-рано да се превърне във фаворит за място в Топ 6.

Срещу Литекс старозагорци ще са без наказания си капитан Иво Иванов, но сред титулярите ще се завърнат Веселин Пенев и Владимир Зафиров.

Литекс приема Берое в събота от 20:00 часа. „Оранжевите“ са четвърти във временното класиране на българското първенство с актив от 43 точки, докато Берое е пети с 39. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА