Last news in Fakti

10 Април, 2015 22:23 926 0

Нов мач без гол за ЦСКА

  • цска-
  • ботев пловдив-
  • а група

Червените направиха 0:0 с Ботев Пловдив

Нов мач без гол за ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Отборите на ЦСКА и Ботев Пловдив направиха 0:0 в мач от 25-ия кръг на А група.

В мача на стадион „Българска армия“ „червените“ постави своеобразен антирекорд като вече не са отбелязвали гол в шести пореден мач.

„Армейците“ започнаха устремно мача и в 5-та минута удар на Фелипе бе избит от вратаря Стаховяк. В 11-та минута Стоянов стреля добре с глава, но вратарят отново спаси. Ботев отвърна в 26-та минута след добър шут на Цветанов, който мина покрай вратата. В 31-та минута Стаховяк изби удар на Милисавлевич, а в последвалата атака Балтанов стреля покрай вратата.

Второто полувреме започна добре за футболистите на Ботев и в 48-та минута Господинов спаси шут на Христов. В 54-та минута „канарчетата“ останаха с човек по-малко след втори жълт картон на Златков за нарушение срещу Йоахим. В 63-та минута Кукоч изведе Йоахим зад противниковата защита, но той стреля над гредата. В 86-та минута Чунчуков бе изведен срещу вратаря, но с глава стреля  в аут. В 87-та минута удар на Жоаким попадна в ръцете на Господинов.

След този резултат ЦСКА продължават да заемат 2-то място в шампионата с 46 точки, на 5 зад Лудогорец. Ботев Пловдив е на 6-то място с 37 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА