Last news in Fakti

14 Април, 2015 16:40 849 0

Валентин Илиев аут срещу Локо (Сф)

  • валентин илиев-
  • цска-
  • а група-
  • дисциплинарна-
  • комисия-
  • бфс

Дисциплинарната комисия излезе с решенията си след 25-тия кръг

Валентин Илиев аут срещу Локо (Сф) - 1
Снимка: БТА/АР

ЦСКА отново няма да може да разчита на капитана си Валентин Илиев в срещата от 26-тия кръг на "А" група срещу Локомотив (София), този път заради натрупани жълти картони на футболиста. Както всички знаят, любимецът  на Сектор "Г" се завърна в игра за "армейците" в миналия кръг срещу Ботев (Пловдив), след като лекуваше тежка контузия месеци наред. 

Стивън Сънди е другият футболист, на който треньорът на "червените" Галин Иванов няма да може да разчита, а причината за неговото отсъствие е същата - натрупани картони. Междувременно БФС "одруса" клуба от Борисовата градина с дежурните 2000 лева, поради нерегламентирана употреба на пиротехнически изделия от публиката на стадион "Българска армия".

Ето и всички решения на Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз след изиграването на 25-тия кръг в родното първенство: 


 

Със спиране от състезателни права

ССП

лв.

Димитър Петров Алексиев

ПФК „Хасково” Хасково

1

250

Станислав Александров Маламов

ПФК „Хасково” Хасково

1

1500

Даниел Мариов Златков

ПФК „Ботев” Пловдив

1

300

Стефан Съндей Обаян

ПФК „ЦСКА” София

2

200

Валентин Илиев Иванов

ПФК „ЦСКА” София

1

250

Луис Педро

ПФК „Левски” София

1

250

Карлос Фонсека

ПФК „Славия” София

1

250

Благой Георгиев Макенджиев

ПФК „Берое” Стара Загора

1

200


ПО ДОКЛАД
За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК наказва  ПФК"ЦСКА" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За хвърлени предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А–предложение 2 от ДП - ДК наказва ПФК"Левски"София симуществена санкция в размер на 2000 лева.

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК наказва  ПФК"Берое" гр. Стара Загора с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

 

21-ти кръг“Б” група

 

 

 

С предупреждения –

   25 състезатели

 

 

 

Със спиране от състезателниправа

ССП

лв.

Величко Митков Величков

ПФК”Бургас”Бургас

1

75

Любомир Йорданов Любенов

ПФК „Бургас”Бургас

1

375

Ивайло Валериев Цветанов

ПФК „Локомотив” Мездра

1

75

Цветомир Ивелинов Цонков

ПСФК „Черноморец” Бургас

2

60

ПО ДОКЛАД
За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК наказва  ПФК"Банско" гр. Банско с имуществена санкция в размер на 500 лева.

За оспорване на съдийско решение, на основание чл.34, ал.1, т.3 ДК наказва Христо Веселинов Джоджов – треньор на ПФК „Пирин” Разлог с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и глоба в размер на 125 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА