Last news in Fakti

11 Април, 2015 17:28 1 156 1

Феновете отново строиха играчите на ЦСКА

  • цска-
  • фенове-
  • манджуков-
  • бъдеще-
  • тунчев

Феновете са прави да изискват, заяви Александър Тунчев

Феновете отново строиха играчите на ЦСКА - 1
Снимка: БТА
След нулевото равенство с Ботев Пловдив на стадион „Българска армия”, феновете на ЦСКА отново строиха футболистите. Те им изнесоха лекция, а темата беше как се вкарват голове. Привържениците питаха кога ще има попадение и с мощни възгласи им показаха как ще реагират при такова.
 
ЦСКА не е вкарал гол в последните си шест мача, като за последно това стана през 2014 година – при победата с 3:1 над Черно море. Освен това феновете разясниха на играчите какво означава марката „ЦСКА” и ги караха да пеят популярни песни на „червените”.
 
Състезателите бяха строени и след равенството 0:0 с Берое миналия месец.
 
Александър Тунчев пък заяви, че всички са разтревожени за бъдещето на клуба.
 
”Нормално е всичко, което се пише за ЦСКА, да влияе негативно на отбора. Повечето неща, които излизат по медиите, не са истина – например това, че сме замисляли бойкот. Не сме уплашени, но сме разтревожени за бъдещето на клуба. Вчера г-н Манджуков ни каза, че повече яснота ще има във вторник и ние се надяваме на положително развитие. Ако някой от чужденците иска да си тръгне – това е негово право”.
 
”Феновете са в правото си да изискват. Аз разговарях с тях и знам, че твърдо стоят зад нас”, каза Тунчев.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милан

    0 0 Отговор
    Тези наши футболисти ЦСКА-ри все са разтревожени за отбора си.Разтревожени,обаче не забравят да искат парички.Притесняват се за тях....А защо да им плащат???Аз като не работя ,не ми плащат.тА И ТЕ.кАТО НЕ ИГРАЯТ,НЯМА ЗАПЛАТИ.пЪК НЕКА СИ ХОДЯТ.То ибез това са стари и куци.Нето един чежденец не став.Трябва да ги махнат,и да си вземат юношите,да ги обиграят,и ето ти отбор за догодин.Така и така,тази година отново отиде по дяволите,но този път заради големият треньор Младенов,който продаде доста мачове,и си напълни кашничката,и сега се кефи отстрани.А феновете нека се ядосват,и строяват футболистите.Като няма прокуратура в Б-я.