Last news in Fakti

13 Април, 2015 19:29 846 0

Дерменджиев: Това са две загубени точки

  • дерменджиев

Специалистът не остана доволен от терена и съдийството в София

Дерменджиев: Това са две загубени точки - 1
Снимка: БТА

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че тимът е загубил две точки при равенството 0:0 с Локомотив (София) от 25-ия кръг на "А" група.

Специалистът обяви, че не е видял футбол на терена предвид лошите условия за игра на стадиона в "Надежда".

"За мен това са две загубени точки. Можеше да се отскубнем с осем точки, но в крайна сметка резултатът е нулев. С Левски също не вкарахме? Мисля, че сега играхме с Локомотив, като днес имахме няколко ситуации и трябваше да ги вкараме, но не успяхме", коментира Дерменджиев, който няма претенции за отмененото попадение на Козмин Моци.

"Съдиите трябва да решават тези неща, а ние да си вършим нашата работа. Моята работа е играчите да играят и да превъзхождат противника. Ако имаше някакъв футбол днес, аз не видях такъв. Пропуснахме положенията си, но това е футболът, че два мача не сме вкарали попадение е защото изпуснахме, а не защото не създаваме", сподели старши треньорът на "орлите".

Той е сигурен, че срещу Литекс ще има футбол за разлика от видяното днес на много лошия терен на стадион "Локомотив" в София. Както е известно, Лудогорец победи с 5:0 в последната среща играчите на Красимир Балъков за Купата на България.

"Всички мачове са различни, ние трябва да играем за победа. В Разград са по-добрите условията и мисля, че ще стане добър мач", завърши Дерменджиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА