Last news in Fakti

14 Април, 2015 21:29 913 0

Капело: Меси е номер едно в света

  • капело-
  • реал мадрид-
  • меси-
  • роналдо

Роналдо е номер едно в Реал Мадрид, заяви италианецът

Капело: Меси е номер едно в света - 1
Снимка: БТА/АР
Националният селекционер на Русия Фабио Капело обяви, че Лионел Меси е по-добър от своя главен конкурент Кристиано Роналдо. Специалистът изрази становище, че аржентинецът е най-добрият футболист в света, докато португалецът играе тази роля, но в Кралския клуб.

„Меси притежава креативност, фантазия, върви смело напред към вратата. Кристиано обратното – той има чиста мощ и скорост. Ударът му не е така плътен. Смятам, че Меси е най-добрият в света, докато това важи за Роналдо в Реал Мадрид“, сподели Капело.

"Меси е абсолютно по-добър от Кристиано Роналдо", добави Дон Фабио пред "Марка". Кой е фаворит в Шампионската лига? Реал Мадрид. Аз обичам този клуб и го виждам винаги като фаворит. Но много силен е и Байерн."

За това кой ще грабне титлата в Испания, Капело сподели: „Мисля, че е рано да се говори на тази тема. Всичко ще се реши на финала“.

Както е известно, в момента Барселона е лидер в класирането със 75 точки, а Реал е втори със 73.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА