Last news in Fakti

9 Май, 2015 11:09 779 0

Серхио Рамос ще бяга от Реал (М)

  • серхио рамос-
  • реал (м)-
  • преподпише

Защитникът не е доволен от условията, които му се предлагат, иска повече пари

Серхио Рамос ще бяга от Реал (М) - 1
Снимка: БТА/АР

Европейският шампион Реал Мадрид не може да стигне до договорка с защитника Серхио Рамос да поднови договора си.

Настоящият контракт на испанеца изтича след две години, но от кралския клуб искат да си гарантират спокойствие, като удължат споразумението. Сагата около договора на най-резултатният бранител за поледните 10 години стартира още преди няколко месеца, но между двете страни все още има сериозни разминавания.

Според известния италиански журналист Джанлука ди Марцио Реал предлага на Рамос годишна заплата от 7 млн. евро, освободени от данъци, но футболистът иска да получава по 10 млн. Това за момента спъва преговорите, но на "Сантиаго Бернабеу" не губят надежда, че ще се стигне до разбирателство.

Ако Серхио Рамос откаже да преподпише, той веднага ще стане апетитна хапка за някои от европейските грандове. Не е случайно, че в последно време все по-упорито се твърди, че испанският национал е трансферна цел на Байерн (Мюнхен).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА