12 Май, 2015 20:44 940 0

Алегри: Мачът с Реал е най-важният в кариерата ми

  • масимилиано алегри-
  • ювентус-
  • реал мадрид-
  • шампионска лига

Юве ще гони първи финал в Шампионската лига от 2003 година насам

Алегри: Мачът с Реал е най-важният в кариерата ми - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че утрешният двубой срещу Реал (Мадрид) е най-важният в кариерата му.

„Бианконерите“ победиха испанците с 2:1 в Торино, а утре гостуват на „Сантяго Бернабеу“ в среща-реванш от полуфиналите на Шампионската лига.

„Това е най-важният мач в кариерата ми. Не всеки ден играеш полуфинал в Шампионската лига. Вярваме, че може да се класираме за финала в Берлин“, сподели Алегри пред Sky Sport Italia.

„Реал не е в криза. В тима играят страхотни футболисти. У дома създават много повече положения и трябва да се представим добре“, заяви още 47-годишният италианец.

Алегри каза, че Пол Погба е в добра форма и има вероятност да играе утре в Мадрид. Французинът пропусна първата среща заради контузия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА