Last news in Fakti

20 Май, 2015 14:32 1 403 0

Цветан Соколов: Рамото е по-добре от очакваното!

  • цветан соколов-
  • рамо-
  • контузия-
  • волейбол-
  • национален-
  • отбор-
  • операция

Волейболният национал претърпя операция и ще бъде извън игра до януари 2016 година

Цветан Соколов: Рамото е по-добре от очакваното! - 1
Снимка: www.volleyball.bg

Диагоналът на българския национален отбор по волейбол Цветан Соколов претърпя успешна операция на рамото на дясната ръка, след като получената тежка контузия на тренировка. Интервенцията бе извършена в италианския град Форли от световноизвестния специалист проф. Джузепе Порчелини.

„Операцията премина много добре. Докторът каза, че всъщност състоянието на рамото е по-добро, отколкото е очаквал. Няма скъсване на сухожилието на бицепса, както имаше съмнения, и така времето за възстановяване ще се съкрати с около месец. Утре се прибирам в България и в продължение на три седмици ще бъда със специална шина,  която да обездвижи ръката. След това заминавам отново за Италия, където в рамките на около месец ще протече първата част от възстановителните процедури“, разкри след операцията играчът, за официалния сайт на Българската федерация по волейбол.

Очаква се националът да се възстанови напълно и да бъде готов за игра в началото на 2016-а година. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА