23 Май, 2015 19:45 672 0

В намален състав ЦСКА измъкна само точка в "Надежда"

  • цска-
  • локомотив софия-
  • точка-
  • измъкна-
  • николич-
  • гъргоров-
  • маркиньос

Стефан Николич бе изгонен за удар без топка

В намален състав ЦСКА измъкна само точка в "Надежда" - 1
Снимка: БТА

Отборите на Локомотив (София) и ЦСКА завършиха наравно - 1:1 в мач от 9-тия плейофен кръг от Първата шестица на "А" група. И двата тима направиха редица сериозни пропуски и могат да съжаляват за изпуснатите 3 точки в борбата за челните места.

ЦСКА започна по-силно срещата и можеше да открие резултата на няколко пъти, но Николич, Причиненко и Галчев не съумяха да отбележат за "армейците" от много изгодни позиции, като и гредата спря "червените" веднъж. Домакините също имаха шансове през първата част, но Хаджиев също нацели страничния стълб в средата на полувремето, а по-късно и изстрел на Гъргоров не бе точен.

В 60-тата минута черногорският нападател на ЦСКА Стефан Николич направи глупава постъпка, удряйки футболист на Локомотив без топка, за което, естествено, получи червен картон и бе изгонен от игра,

Възпитаниците на Любо Пенев бяха по-активни след това, но красиво изпълнение на Гъргоров се превърна в първия гол в мача в 78-та минута и Локо поведе. В самия край на срещата Маркиньос изравни резултата, вкарвайки с глава. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА