Last news in Fakti

23 Май, 2015 20:16 1 233 0

Литекс надигра Лудогорец след скандално съдийство

  • литекс-
  • надигра-
  • лудогорец-
  • скандално-
  • съдийство-
  • а група-
  • йонсен

Ловчанлии се наложиха с 4:2 като домакин

Литекс надигра Лудогорец след скандално съдийство - 1
Снимка: БТА

Тимът на Литекс победи като домакин вече осигурилия си титлата в "А" група Лудогорец с 4:2 в мач от 9-тия плейофен кръг на родното първенство. Двубоят обаче ще се запомни със скандалното съдийство на Георги Йорданов, който отсъди, меко казано, смешна дузпа в полза на "ловчанлии".

Гостите от Разград започнаха по-силно мача и поведоха с два гола преди почивката. Върджил МИсиджан в 6-тата и Марселиньо в 45-тата минути бяха точни за шампионите, но тимът на Георги Дерменджиев допусна пълен обрат в срещата през второто полувреме, не и без помощта на съдията.

В 49-тата минута Литекс се върна в мача след скандална дузпа, реализирана от Паоло Регула. Нарушението бе срещу защитник на "орлите", а реферът Йорданов посочи бялата точка. Последва още по-интересната част, а тя бе хет-трикът на Бьорн Йонсен, който тотално разби Лудогорец - в 65-тата, 69-тата и 90-тата минути на мача.

В друг мач от Първата шестица Берое победи Ботев (Пловдив) с 2:1 и също крачи към Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА