Last news in Fakti

26 Май, 2015 11:00 793 0

Чикаго Файър от МЛС пожела Бербатов

  • димитър бербатов-
  • млс-
  • чикаго файър

Клубът търси спешно стягане на редиците с класни попълнения от Европа

Чикаго Файър от МЛС пожела Бербатов - 1
Снимка: БТА/АР

Среднякът в МЛС Чикаго Файър проявява интерес към българският нападател Димитър Бербатов, съобщу "Труд".

В момента тимът не е сред най-силните отбори в Мейджър лигата и завърши 2014-а извън зоната на плейофите.

Сега той търси спешно стягане на редиците с класни попълнения от Европа. В актуалния състав най-именитият играч е шотландецът Шон Малоуни, бивш футболист на Селтик.

Договорът на Бербатов с Монако изтича и не се знае дали ще бъде подновен. Като свободен агент 34-годишният българин се оказва перфектна опция за американците. Мейджър лигата е подходящо място за епилог на кариерата на всяка звезда - натам сега поемат Стивън Джерард и Франк Лампард.

Бербатов има вариант и за завръщане в английската Висша лига при раздяла с Монако. От Острова най-сериозен е интересът на дебютанта в елита Борнемут. Друга възможност за бъдещето на нападателя е гастрол в Арабския свят по примера на Чави Ернандес, който подписа със саудитския Ал Сад.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА