Last news in Fakti

2 Юни, 2015 09:01 1 320 1

Глобата за Левски е 100 хиляди лева

  • левски-
  • глоба-
  • черноморец-
  • стадион-
  • фенове

На толкова бяха оценени щетите, които агитката на тима нанесе на стадион Лазур

Глобата за Левски е 100 хиляди лева - 1
Снимка: БТА
Сметка за 100 000 лв. ще получи "Левски". На толкова бяха оценени щетите, които агитката на тима нанесе на стадион "Лазур" след провала на финала за купата.

"Ако не получим възмездие, ще си търсим правата в съда", обяви Георги Мицов, който е член на Съвета на директорите на "Черноморец".

"Акулите" цяла година преследваха "Ботев", чиято агитка също вилня на съоръжението в Бургас миналото лято. Тогава обаче сумата бе двойна. Иначе на "Герена" и днес ще имат тежък ден. Георги Иванов-Гонзо и Иво Тонев ще привикват на разговори чужденците в тима, за да видят с какви футболисти ще разполагат за новото първенство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 CSKA forever

    0 0 Отговор
    Бий го по простия череп да те уважава! Nothing to say any more!!!