Last news in Fakti

7 Юни, 2015 10:34 785 0

Петев: Контролата с Турция е важна

  • ивайло петев-
  • турция-
  • националите

Националите заминаха за Истанбул тази сутрин

Петев: Контролата с Турция е важна - 1
Снимка: БТА

Наставникът на българският националния отбор по футбол Ивайло Петев заяви, че се надява България да изиграе добър мач срещу Турция утре.

Специалистът вярва, че отборът ще надгражда с всеки следващ мач, което ще доведе и до положителните резултати.

"Отборът е готов. Надявам се да изиграем един добър мач, това ще е една генерална репетиция преди квалификацията с Малта. Мисля, че двубоят ще е ползотворен и с добър резултат. Тази контрола е важна от гледна точка на това, че при някои от играчите е нарушена подготовката и този мач ще послужи за едно уравняване на абсолютно всички", каза Петев.

Преди броени часове националите ни заминаха за Истанбул, където утре ще изиграе контролна среща. "Трикольорите" ще бъдат настанени в луксозния хотел "Ренесанс Босфор".

Двубоят от своя страна ще се проведе на стадион "Реджеб Таийп Ердоан" в квартал Бейоолу.

Мачът ще бъде ръководен от италианска съдийска бригада, начело с Давиде Маса. Четири дни по-късно трикольорите гостуват на Малта в квалификация за Евро 2016.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА