Last news in Fakti

9 Юни, 2015 20:41 913 0

Започва държавното първенство по спортна акробатика

  • държавно-
  • първенство-
  • спортна акробатика-
  • бургас

Състезатели в няколко възрастови групи ще премерят сили в Бургас

Започва държавното първенство по спортна акробатика - 1
Снимка: БТА

Младите надежди на родната спортна акробатика влизат в битка за медалите на държавното първенство, което ще се проведе от 10 до 13 юни ( от сряда до събота) в спортна зала „Младост“ в Бургас, предадоха от zonaburgas.bg.

Състезанието е част от програмата „Бургас- Европейски град на спорта 2015" . Държавният шампионат е за момичета, момчета, юноши, девойки и младежи. 

Заявки са дали всички центрове на този атрактивен спорт от цялата страна. Най-малките участници са 6-годишни, а най-големите - на 19 години.

При всички случаи това първенство ще събере цвета на младата генерация спортни акробати  – бъдещи шампиони и медалисти от световни и европейски първенства , категорични са специалистите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА