Last news in Fakti

11 Юни, 2015 14:32 653 0

Треньорът на Хърватия: Ще приемем с усмивка равенство срещу Италия

  • хърватия-
  • италия-
  • квалификация-
  • евро 2016-
  • нико ковач-
  • усмивка

Двубоят ще се играе пред празни трибуни

Треньорът на Хърватия: Ще приемем с усмивка равенство срещу Италия - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Хърватия Нико Ковач заяви, че възпитаниците му ще излязат за трите точки срещу Италия, но и равенството ще бъде прието с „усмивка“.

В петък хърватите приемат „адзурите“ в европейска квалификация от група „H“, в която е и България. Домакините имат 13 точки – с 2 повече от Италия, докато България е на четвърто място в групата с 5 точки.

Мачът ще се изиграе в Сплит, но пред празни трибуни заради наложено наказание на хърватите.

„Излизаме за трите точки. Ако в крайна сметка срещата завърши наравно, ще го приемем с усмивка. Няма да използваме наказанието като оправдание и ще направим всичко възможно, за да стигнем до победата“, сподели Ковач пред Sportske Novosti.

До момента хърватите нямат загуба в квалификационния цикъл за Евро 2016 и при победа почти сигурно ще си осигурят място на финалите във Франция догодина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА