Last news in Fakti

13 Юни, 2015 19:40 956 0

Футболистите на Литекс с нестандартна тренировка

  • футболисти-
  • литекс-
  • нестандартна-
  • тренировка-
  • ловеч-
  • стадион

Играчите на оранжевите очевидно не се нуждаят от тревно покритие, за да покажат качествата си

Футболистите на Литекс с нестандартна тренировка - 1
Снимка: pfclitex.com

Част от играчите на Литекс показаха, че за тях няма тайни във футбола, независимо дали се изявяват на зелен килим или в обстановка, приличаща на пустинен пейзаж. Подобна картина в момента е теренът на Градския стадион в Ловеч, където кипи усилена работа около подмяната на тревното покритие.

Капитанът Страхил Попов и неговите съотборници Васил Божиков, Иван Горанов, Илия Мунин, Румен Руменов и Марин Орлинов лично инспектираха как текат строителните дейности на съоръжението. Футболистите направиха и лека загрявка преди интензивните занимания с отбора си.

На пясъка те демонстрираха техника и импровизация с коженото кълбо, не му позволявайки да падне четвърт час на земята. Играчите не скриха, че с тази разновидност на футбола често са се забавлявали като деца по време на ваканциите край морето, разкриха от официалния сайт на клуба.

Днес тимът на "ловчанлии" замина за Тетевен, където ще проведе подготовката си в следващите десет дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА