Last news in Fakti

18 Юни, 2015 22:59 695 0

Нова порция от Night of the Jumps през декември

  • night of the jumps-
  • софия-
  • фристайл

Турнирът се провяежда за пета поредна година в София

Нова порция от Night of the Jumps през декември - 1
Снимка: Факти.бг

Българската модерна зала "Арена Армеец" отново приема, за пета поредна годин, Световния шампионат по мотокрос фристайл - Вечерта на Скоковете. Този път, промоутърът на сериите, германската компания СпортПлюс, е определила титлата на шампиона за 2015-та да бъде връчена в София. След Зимната битка на най-добрите фристайл състезатели през януари, финалът на Световния шампионат за 2015 година ще предложи нова, още по-интересна и напрегната битка за трофеите в София.

Първоначално Night of the Jumps 2015 бе предвиден да се състои вечерта на 14 ноември, но поради важността и националното значение на провеждащата се тогава Junior Eurovision, от ФИМ и промоутъра се съгласиха дата да се премести на 12 декември. Тази година организаторите са предвидили нови по-ниски цени на билетите, нови още по страшни рампи, нови състезатели и разбира се нови трикове изпълващи с адреналин Арена Армеец и многохилядната публика.

"За нас е висока чест да бъдем партьори на федерацията по мотоциклетизъм за поредна година. Това е едно изключително световно събитие, което ще се състои през декември в София и нека хората, които си купят билет да очакват голяма изненада от Great Wall", сподели на среща с медиите Александър Василев- търговски директор на компанията. Билетите за състезанието вече са в мрежата за разпространение на фирма Ивентим като стойността им ще бъде от 20 до 50 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА