Last news in Fakti

24 Юни, 2015 19:42 1 135 0

Рамос се маха от Реал (М)

  • серхио рамос-
  • реал (м)-
  • щастлив

Защитникът е от 10 години с клуба и вече не бил щастлив в него

Рамос се маха от Реал (М) - 1
Снимка: БТА/АР

Испанският бранител на Реал Мадрид Серхио Рамос официално е обявил пред ръководството на клуба, че иска да бъде продаден още сега.

Това е станало тази сутрин по време на срещата му с изпълнителния директор Хосе Анхел Санчес, твърди "AS". С тях е бил и братът на Рамос - Рене, който е и негов агент.

Срещата се е състояла по желание на Санчес, за да се опитат двете страни да стигнат до договорка. По всичко личи обаче, че такава няма да има и испанският национал вече е решил да си тръгне.

Той е вече десета година на "Сантиаго Бернабеу", но не се чувства щастлив, след като има разминавания с Реал относно евентуалния си нов договор.

Засилен интерес към боеца от Андалусия има от страна на Манчестър Юнайтед, като медиите спрягат всякакви варианти и суми за възможна сделка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА