Last news in Fakti

24 Юни, 2015 20:07 1 029 0

Текат още промени в Левски

  • левски-
  • нкп-
  • степан хиндлиян

Степан Хиндлиян стана председател на УС на НКП на клуба

Текат още промени в Левски - 1
Снимка: levski.bg

След като само преди часове досегашният собственик на Левски Тодор Батков обяви, че се оттегля от клуба и го оставя в ръцете на Иво Тонев, Александър Ангелов, Стефан Иванов, сега стана ясно, че промени се извършват и в ръководството на организацията на привържениците.

Членовете на Националния клуб на привържениците на Левски София избраха Степан Хиндлиян за председател на Управителния съвет на организацията. Това се случи по време на редовно заседание днес на "Герена", в началото на което досегашният председател Владимир Владимиров официално подаде оставка и тя беше приета.

Кандидатурата на Хиндлиян беше одобрена с пълно мнозинство. Той получава мандат за следващите три години. С пълно мнозинство беше гласувано увеличаване на Управителния съвет от седем на девет души. По време на заседанието Владимиров направи отчет за работата си в последните шест години като председател на НКП.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА