Last news in Fakti

28 Юни, 2015 11:29 3 681 1

Смърт сложи край на рали "Твърдица - Елена"

  • катастрофа-
  • рали-
  • твърдица - елена-
  • славов

Пилотът Тодор Славов почина вследствие на тежката катастрофа

Смърт сложи край на рали "Твърдица - Елена" - 1
На снимката: Колата на Тодор Славов и Петър Илиев
Ужасяващ инцидент прекъсна рали „Твърдица – Елена”. По време на първия етап за деня катастрофа претърпя екипажът на Мега Порт Тодор Славов и Петър Илиев с Fiat Punto S2000.
 
Линейки са на мястото на събитието, а екип на гражданска защита е разрязал автомобила. За съжаление Тодор Славов е починал в болницата, въпреки бързата реакция на организаторите, които са осигурили хеликоптер, който е откарал пострадалите в София. Петър Илиев също е бил в много тежко състояние, но за момента е стабилизиран.
 
Инцидентът се случи по прехода от Твърдица към Елена на 6-7 километра след началото. Колата е размазана до неузнаваемост.

Организаторите на 11-ото издание на ралито съобщиха, че то е окончателно прекратено. Всички са потресени от инцидента, който се случи на екипаж, който е с богат опит.

Припомняме, че екипажът имаше проблем и вчера, когато отново катастрофира, но продължи участие днес по системата с рестартиране.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Nemo

    0 0 Отговор
    М..ната и на колата.Ние сме вече в графата изчезващ вид и всеки българин е безценен.С пожелание за бързо въстановяване