Last news in Fakti

28 Юни, 2015 15:44 8 853 6

Кадри от ужасната катастрофа на рали "Твърдица" (Видео)

  • катастрофа-
  • смърт-
  • рали "твърдица"
Кадри от ужасната катастрофа на рали "Твърдица" (Видео) - 1
Снимка: БТА

Злощастен край имаше днешният ден на рали "Твърдица".

Пилотът Тодор Славов загина при тежък инцидент по време на състезанието, а в тежко състояние се намира и навигаторът Петър Илиев.

По-рано Факти.бг съобщи, че двамата претърпяха тежка катастрофа, станала около 11.00 часа. Екип на Пожарна безопасност и защита на населението е рязал автомобила, за да извади двамата състезатели от смачканата до неузнаваемост кола.

Предлагаме Ви видео от драматичните събития.

 

 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Мир на душата му. Даже и кокпита не го е спасил, или не е бил направен както трябва.
  • 2 Кобрата

    0 0 Отговор
    Лека му пръст на човека! Дано поне навигаторът се оправи. Истината е, че независимо дали се кара на писта и са взети мерки, не иска подаване, защото никога не е изключено да стане беля.
  • 3 Пловдив

    0 1 Отговор
    Лека му пръст.
    Ама в другият живот ще разбере,че клетка не се прави нито от алумин нито от алуминизирана тръба!Жалко Ей заради това си е заминал.
    Да почива в мир!
  • 4 Пловдив

    0 1 Отговор
    Пак гледам видеото и не вярвам на очите си.Абе човек,как ще караш тази френска бангия така.Това Пежо колкото и да го промениш си остава пак френски м....т.

    Коментиран от #5

  • 5 Owchy

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Пловдив":

    Tова не е ПЕЖО.
  • 6 Лудия

    0 0 Отговор
    тва е Фиат Пунто (италианско). Чудно ,що гое избрал ,като поднася толкова много , а и скоростта с която е влязъл на S-образния завой (на 5та скорост ,със 150км/ч)трябвало е поне със 110-125км/ч и то на 4та. Като е имал ,проблеми със сервото е по добре да е пропуснал етапа.Жалко ,бог да го прости.