Last news in Fakti

9 Юли, 2015 09:27 711 0

Хървати не пуснаха Венци Христов в Левски

  • христов-
  • риека-
  • левски-
  • шкендербей

От Риека предпочитат да го пратят под наем в Шкендербей

Хървати не пуснаха Венци Христов в Левски - 1
Снимка: БТА
Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо видя доста зор с бившия си тим Риека. Хърватите се запънаха и не искат да пуснат Венци Христов на "Герена". Нападателят е смятан за твърда резерва на "Кантрид" и не е очарован от този факт. Хърватите обаче са получили оферта за наем и от още един тим - "Шкендербей".

Те предпочитали да пратят Венци в Албания. "Водят се преговори. Надявам се, че ситуацията ще се изясни в близките дни. Желанието на Христов е да играе в Левски. Все пак трябва да се съобразят и с него", обяви агентът на юношата на "Локо" (Сф) Милен Георгиев.

Явно по подобен начин стоят нещата и с Бара Бебето. Сенегалецът трябваше да се появи в София в сряда вечерта, но така и не пристигна. Явно нападателят води преговори и с други отбори освен с Левски.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА