Last news in Fakti

21 Юли, 2015 11:18 1 225 0

Мирослав Иванов: Стилът на Лудогорец се променя

  • лудогорец-
  • силът-
  • мирослав иванов

Според него е важно тимът от Разград да вкара бърз гол срещу Милсами

Мирослав Иванов: Стилът на Лудогорец се променя - 1
Снимка: БТА/AP


„Философията и стилът на Лудогорец се променят.“ Това заяви бившият футболист на тима от Разград – Мирослав Иванов.

Пред „Тема спорт“ той заяви, че според него българският шампион е видимо по-добър отбор от молдовския Милсами. Днес тимът от Разград ще играе своя реванш срещу молдовския тим във втория предварителен кръг от квалификациите на Шампионската лига. Домакинството си  разградчани загубиха с 0:1.

„Това, което аз видях в първия мач е че Лудогорец е с пъти по-добър отбор от Милсами. Просто молдовците си вкараха едното положение и после цял мач се защитаваха, а нашият тим не успя да стигне до добри положения. Сега е важно Лудогорец да вкара ранен гол. След това ще дойдат втори, трети и т.н. Ставали сме свидетели и на сензации. Все пак да не забравяме, Лудогорец е чисто нов отбор.

Преди време аз и няколко момчета си тръгнахме и бяха взети такива, които веднага паснаха. Сега трябва отново новите да заменят старите. Въпросът е дали Рибейро ще може да приложи идеите си и дали те ще паснат. Той не е бил треньор на кой знае какви отбори. Не трябва да се прибързва с крайните мнения за него.“, заяви Иванов.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА