Last news in Fakti

23 Юли, 2015 11:57 1 005 0

Манчестър Сити чупи рекорди за Де Бройне

  • кевин де бройне-
  • манчестър сити-
  • рекорди

Гражданите готови да платят 60 млн. паунда за плеймейкъра

Манчестър Сити чупи рекорди за Де Бройне - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Манчестър Сити е готов да счупи английския трансферен рекорд, за да привлече звездата на Волфсбург – Кевин Де Бройне, съобщи Мирър.

„Гражданите“ са готови да платят 60 млн. паунда за правата на белгийския национал. Плеймейкърът вече е дал съгласието си да премине в друг отбор. Ръководството на Волфсбург обаче е твърдо решено да запази основния си състав и за новия сезон.

Към този момент рекордът за най-скъп трансфер в Англия се държи от Манчестър Юнайтед, от където платиха 59.7  млн. паунда за правата на Анхел Ди Мария.

През миналия сезон Де Бройне се прояви като една от най-големите звезди в германската Бундеслига. В началото на 2013 г. той бе продаден от Челси на Волфсбург за 19 млн. паунда. През миналия сезон той постави рекорд за най-много асистенции в Германия,след като даде 22 извеждащи подавания. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА