Last news in Fakti

23 Юли, 2015 17:27 1 110 1

Лудогорец взима нов нападател

  • лудогорец-
  • кафу-
  • нападател-
  • сао пауло

Джонатан Кафу от Сао Пауло ще пристигне до дни в България

Лудогорец взима нов нападател - 1
Снимка: БТА/АР
Лудогорец и Сао Пауло се разбраха за трансфера на нападателя Джонатан Кафу, съобщиха медиите в Бразилия.
 
Разградчани ще платят внушителните 2,2 милиона евро за стрелеца, като 1,6 млн. евро от сумата ще влезе в касата на колоса от страната на кафето. Останалата част ще бъде разпределена между агенции, които държат процент от правата на Кафу и бившия му клуб Понте Прета.
 
В близките дни 24-годишният нападател и агентът му трябва да пристигнат в България, за да уговорят личните условия. Това ще е седмото ново попълнение на Лудогорец след Андрей Препелица, Джоди Лукоки, Цветелин Чунчуков, Милан Борян, Сисиньо и Лукас Саша.
 
Кафу има 12 мача и 1 гол за Сао Паоло, където играе от началото на 2015 година. За Понте Прета е записал 32 срещи със 7 попадения, играл е още в Капивариано и XV де Пирасикаба.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пепинер

    0 0 Отговор
    Защо не? Може би ще го ползват за разплод?