5 Август, 2015 12:07 2 495 2

Кольо Гилъна: Как не са разчленили Емил Велев на Армията

  • кольо гилъна-
  • армията-
  • емил велев

Певецът остана възмутен, след като разбрал за обидните реплики, които Кокала отправял по време на срещата между ЦСКА и Ашдод

Кольо Гилъна: Как не са разчленили Емил Велев на Армията - 1
Снимка: БТА

Известният привърженик на ЦСКА и вокалист на група „Контрол“ Николай Йорданов, по-известен като Кольо Гилъна, изрази своето възмущение от поведението на Емил Велев по време на контролната среща между ЦСКА и Ашдод.

Легендата на Левски сподели, че е посетил мача на стадион „Българска армия“ и се е закачал и дразнил с феновете, наричайки ги „чорбари“ и „прасета“. Пред „Меридиан мач“ Гилъна осъди доста остро поведението на Кокала.

„Вбесиха ме думите му: „Здравейте чорбари! Как сте, прасета?“ Ако коефициентът му на интелигентност беше с 1% по-нисък той щеше да е растение. Хайде да имаме малко уважение към съперника. Аз никога не бих отишъл на „Георги Аспарухов“ и да викам „Привет, говеда!“. Това е малоумщина. Стана ми чудно как не са го разчленили този човек на „Борисовата градина“. Кокала явно е станал камикадзе, за да ги говори тези неща. Обърнахме твърде много внимание на един пенсионер, който не разбира нищо от футбол.“, заяви Гилъна. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оня другия

    0 0 Отговор
    браво Кольо, браво Гилън
  • 2 гостенин

    0 0 Отговор
    браво кокал ти ги лекуваш добре розовите