Last news in Fakti

5 Август, 2015 14:20 1 021 0

Изненадващо Люпко Петрович напуска Литекс

  • люпко петрович-
  • напуска-
  • литекс

Сръбският треньор има неотложни семейни ангажименти

Старши треньорът на Литекс Люпко Петрович няма да продължи да води клуба.

Това бе обявено от официалния сайт на клуба от Ловеч.  Пред сръбския специалист има неотложни и важни семейни проблеми, които трябва да решава и той се прибира още днес в родината си. Още при назначаването му преди месец наставникът се е разбрал с клубното ръководство да помогне с каквото може в началото на сезона за стабилизирането на тима след отпадането от евротурнирите и работата му да продължи, докато бъде намерен подходящ треньор.

“Сърдечно благодарим на Люпко, че откликна на поканата ни да се завърне при нас в труден момент. Той изпълни своята задача успешно и ни помогна да стартираме добре шампионата. Винаги ще си е наш приятел, на който ще разчитаме.Пожелаваме му успех”, заявиха от ръководството на Литекс.“


Петрович пое Литекс на 12-ти юли. Той замени Красимир Балъков след шокиращото отпадане на отбора в първия кръг на Лига Европа. Под неговото ръководство Литекс оглави А група със 7 точки, след като победи и шампионите от Лудогорец в първия кръг.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА