Last news in Fakti

10 Август, 2015 01:09 791 0

Неймар аут за две седмици

  • суперкупа-
  • неймар-
  • барселона-
  • заушка
Неймар аут за две седмици - 1
Снимка: БТА/АР

Неймар ще бъде извън терените за две седмици, съобщават от ръководството на Барселона. Бразилският нападател страда от заушка, въпреки че е бил предварително ваксиниран срещу инфекциозното заболяване, допълват от клуба. 

По този начин, Неймар няма да бъде на разположение на мениджъра на "каталунците" Луис Енрике в следващите три срещи на отбора. 

Това значи, че звездата ще отсъства от финала за Суперкупата на Европа в Тбилиси на 11 август. Другите два двубоя, които бразилецът ще пропусне са мачовете за Суперкупата на Испания - 14 и 17 август. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА