Last news in Fakti

21 Август, 2015 21:07 968 1

В Премиършип отсякоха - голът на Бентеке е нередовен!

  • премиършип-
  • гол-
  • бентеке-
  • ливърпул-
  • борнемут
В Премиършип отсякоха - голът на Бентеке е нередовен! - 1
Снимка: БТА/АР

От ръководството на Английската висша лига признаха, че голът на Кристиан Бентеке срещу Борнемут във втория кръг на първенството не е трябвало да бъде признат. Ливърпул победи новаците в Премиършип с минималното 1:0 и по този начин събра 6 точки от първите си два двубоя през новия сезон.

Попадението на Бентеке от близка дистанция на "Анфийлд" бе признато от главния рефер Крейг Поусън, въпреки че Фелипе Коутиньо бе в засада, не игра с топката, но пречеше на ситуацията. 

Както се знае, по новия футболен правилник, ако даден играч е в пасивна засада, но влияе на игровата ситуация, играта трябва да бъде спряна. Именно такова бе положението с гола на"мърсисайдци". Всичко това се видя ясно на видеозаписите, а днес бе признато и от ръководните органи на лигата. 

В следващия кръг на Премиършип Ливърпул излиза на "Емиратс" в тежко гостуване на Арсенал.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 армаган мустафов

    0 0 Отговор
    има ли кинти-има победа , всичко зависи от хаптал балъците, дето играят хазартни игри и еврофутбол, а резултата се определя от техните заблуждения - ФАКТ!